zaterdag 24 december 2016

Hou je klaar voor Bazaar!

Deze week lag er uitstekend nieuws in de bus: de vergunning voor onze concept store is op zak. Bazaar is coming your way! Misschien geen slecht moment voor een stand van zaken ...


Hoeveel handelaars doen er momenteel mee? In totaal drie - waaronder een lunchbar - die een vaste ruimte huren en een tiental die een rek (of twee) huren. De bijna volledige lijst vind je hier: facebook.com/bazaarvilvoorde. En er is nog plaats vrij. Dus zaakvoerders in spe, voor jullie maar één nummer: 0485 99 39 17. Bellen is tellen!

Misschien nog even iets korts over onze concept store. Wie willen we bereiken met Bazaar? Creatievelingen die hun product willen uitproberen zonder al te veel ontmoedigende en dure verplichtingen. Zo kunnen handelaars bij ons hun waren aan de man brengen zonder dat ze fysiek aanwezig hoeven te zijn. Bedoeling is van Bazaar een creatief lab te maken waar leuke ideeën zowel op korte als op lange termijn uitgewerkt kunnen worden. Voorlopig mikken we op retailzaken, maar we zien het groot en dromen nu al stiekem van een kooklabo. Hopelijk binnenkort meer hierover ...

Interessant is ook dat we zowel mensen van binnen als van buiten Vilvoorde hebben kunnen strikken, tot in West-Vlaanderen toe zelfs. Dus zeg nu nog eens dat er geen interesse is in onze stad! De opening is voorzien eind januari of begin februari. Ik hou jullie nog op de hoogte van de exacte datum. Ons licht is in ieder geval al aan het branden ;)


En blijkbaar zijn we niet de enigen die het nog zien zitten hier. Her en der in Vilvoorde openen nieuwe zaken hun deuren. Vooral dan in de Leuvensestraat:


In deze zaak in de Leuvensestraat vind je feestkledij en lederwaren. Is eens iets anders ...

Nog in de Leuvensestraat zijn schoenenwinkel Oh my Shoes (voorheen in de Gulden Schaapstraat) en de Vaporshop (elektronische sigaretten) erbij gekomen. En ook de Free Record Shop is blijkbaar verhuurd. Aan een pizzeria wordt gefluisterd, al hoop ik stiekem van niet. Aan pizzeria's geen gebrek hier. Tenzij het er een van Stella Barra is. The best pizza in the world, als je 't mij vraagt ...

Ook aan de rotonde van de Woluwelaan en de Mechelsesteenweg zijn ze een paar zaken rijker. Twee om precies te zijn ...

Showroom van Harley-Davidson

Misschien een interessant weetje voor bikers die een bezoekje plannen aan de showroom: vanaf de lente van volgend jaar kun je er terecht in de Harley-Davidson-bar. En achter het gebouw neemt meubelzaak Di Carlo binnenkort zijn intrek.

Verder hoor ik geruchten over een maandelijks foodtruckfestival vanaf april. En in de buurt van de laser shooting zou een degelijke brasserie komen. Kortom, het ziet er goed uit voor 2017. Vilvoorde leeft!

Intussen nog fijne feesten en de beste wensen voor 2017! En hopelijk tot volgend jaar ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten